hiša dvojček260.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Gorenjska
Področje: Kranj
Lokacija: Mlaka pri Kranju
Vrsta: hiša
Tip: dvojček
Velikost: 313,80 m²
Parcela: 500,00 m²

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje z elektriko
optika

Ostalo

atrij
balkon
več parkirnih mest
zemljiška knjiga
shramba

Opis

Prodamo novozgrajeno hišo - enoto dvojčka (P+1+M) do 4. gradbene faze na Mlaki pri Kranju z neposrednim pogledom na gozdno jaso in bližnjo okolico. Hiša se ponaša z velikim dvoriščem, kjer lahko parkirate 6 osebnih avtomobilov.

Pritličje z ločenim vhodom sestavljajo večnamenski prostor, shramba, hodnik in sanitarije. V prvem nadstropju se nahajajo hodnik s stopniščem, sanitarije, kuhinja, jedilnica z izhodom na balkon, dnevna soba z dostopom na zelenico in spalnica/kabinet. Mansarda je izjemno prostorna in obsega hodnik, balkon, sanitarije, spalnica in dve otroški sobi. Na podstrešju se lahko dodatno izdela cca 25 m2 veliko sobo.

Prednosti so sončna lokacija z veliko naravne svetlobe, praktična razporeditev notranjih prostorov, hiter dostop do mesta, bližina avtoceste, redne avtobusne linije ter bližina trgovine. Otroški vrtec in osnovna šola do 4. razreda sta na Kokrici, od 5. razreda pa je osnovna šola v Kranju.

Objekt je zasnovan, tako da lahko v vsaki etaži izdelate samostojno stanovanje. Možnost nakupa dveh stanovanjskih enot skupaj, cena v tem primeru znaša 700.000€.

Lepo vabljeni k ogledu hiše! Pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: provizija za posredovanje pri nakupu nepremičnine znaša 2% od prodajne vrednosti, ki je povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

 

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Kranj - prodaja, zemljišče

V strogem centru Kranja prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 193 m2 na katerem je v skladu OPN dovoljena gradnja stanovanjsko-poslovne stavbe. ...

  • 77.000,00 €
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Šenčur - oddaja, poslovni prostor

Posredujemo pri oddaji manjše pisarne, ki se nahaja v 2. nadstropju moderno zasnovane poslovne stavbe na obrobju PC Šenčur. ...

  • 288,00 €
  • 32 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Gorenjska, Šenčur

Gorenjska, Šenčur - oddaja, poslovni prostor

Na obrobju PC Šenčur oddamo sodobno zasnovano pisarno v 1. nadstropju novejše poslovne stavbe. Primerna je za opravljanje ...

  • 432,00 €
  • 48 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Gorenjska, Šenčur