počitniški objekt hiša490.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Zadarska županija
Področje: Pag
Lokacija: Pag
Vrsta: počitniški objekt
Tip: hiša
Velikost: 245,00 m²
Parcela: 950,00 m²

Opis

Na otoku Pag prodamo počitniško hišo cca 50 m od morja, ki obsega tri samostojne apartmajske enote po posameznih etažah, zunanji bazen z vrtom in parkirišče.

V bližini so lepo urejene plaže, restavracije s kvalitetno ponudbo hrane, sprehajalne poti in številne druge možnosti za nepozabno preživljanje dopusta tako da se nahaja na odlični lokaciji za turiste. Otok je povezan s celinskim delom severne Dalmacije z rednimi trajektnimi linijami in Paškim mostom. 

Možnost nakupa posameznega apartmaja za ceno 2.300 eur/m2, zaradi individualnih priključkov in vzpostavljene etažne lastnine. Prodaja se tudi sosednja vila v velikosti 274 m2 za ceno 548.000 eur, ki prav tako obsega tri samostojne apartmaje, zunanji bazen in parkirišče. Ker je ta objekt v lastništvu pravne osebe, lahko kupite celotno podjetje in prevzamete del neodplačanega kredita cca 330.000 eur z mesečno anuiteto cca 2.900 eur.

Prodajo nepremičnine izvajamo v sodelovanju z nepremičninsko agencijo iz Zadra. Za več informacij pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: pred ogledom sklenemo pogodbo o posredovanju pri nakupu nepremičnine na podlagi katere se v primeru nakupa nepremičninski agenciji Nepremičnine Kranj d.o.o. plača provizija v višini 2%, ki je povišana za pripadajoči davek na dodano vrednosti. Kupec nosi tudi stroške prevoda prodajne pogodbe. V skladu z zakonodajo Republike Hrvaške kupec plača 3% davek na promet nepremičnin. Ogled organiziramo v sodelovanju s partnersko agencijo, ki zastopa prodajalca nepremičnine.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Dolenjska, Velike Lašče - oddaja, poslovni prostor

Oddamo poslovne prostore v industrijskem objektu z 3.164 m2 velikim ograjenim zemljiščem. Obsega starejši del zgrajen ...

  • 4,00 € / m² (~ 600,00 €)
  • 150 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Dolenjska, Velike Lašče

Gorenjska, Kranj - oddaja, poslovni prostor

Na mirni lokaciji v Kranju oddamo poslovne prostore, ki obsegajo samostojno pisarno, dve medsebojno povezani pisarno, ...

  • 788,00 €
  • 99 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Tržič - prodaja, stanovanje

Na izjemno mirni lokaciji v Podljubelju v pritličju dvostanovanjske hiše ekskluzivno prodamo 5-sobno stanovanje z zemljiščem ...

  • 264.000,00 €
  • 203 m²
  • Prodaja, stanovanje - Gorenjska, Tržič