hiša dvojček256.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Ljubljana
Področje: Moste Polje
Lokacija: Polje
Vrsta: hiša
Tip: dvojček
Velikost: 210,00 m²
Parcela: 304,00 m²

Opis

Na prijetni lokaciji v okolici Ljubljane, Polje prodamo dve enoti leta 2019 novozgrajenega dvojčka v 3. gradbeni fazi. Moderno hišo v pritličju sestavljajo hodnik, sanitarije, dnevno sobo z dostopom na atrijsko teraso, jedilnico ter kuhinjo. V prvem nadstropju pa so spalnica z balkonom, dve otroški sobi, hodnik in kopalnica. Poleg tega pa je v mansardi možno urediti kabinet ali dodatno otroško sobo. Posamezni stanovanjski enoti pripada cca 300 m2 veliko zemljišče, kjer je že urejena zelenica in parkirišče za dve osebni vozili.

Prednosti so neposredna bližina AC priključka, svetli prostori in praktična razporeditev, stavbno pohištvo visoke kvalitete (alu okna MIK Celje), bližina trgovskih centrov, hiter dostop do centra mesta, bližina vzgojno-izobraževalnih ustanov (otroški vrtec, osnovna in srednja šola ter fakultete) in območje mestnega potniškega prometa.

Vpis v zemljiško knjigo je urejen in prosto vseh bremen. Za ogrevanje v vašem novem domu pa bo poskrbela toplotna črpalka.

Prosti sta še dve stanovanjski enoti. Leva enota se prodaja v 3. gradbeni fazi (cena: 256.000€), desna enota pa v 4. gradbeni fazi (cena: 313.600€).

Ponudbeni pogoji prodajalca so plačilo posredniške provizije s stranki kupca v višini 2% od prodajne vrednosti, ki je povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Lepo vabljeni na ogled, priporočamo! Pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Kranj - oddaja, drugi objekti

V Kranju oddamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v bližini avtobusne ...

  • 60,00 €
  • 13 m²
  • Oddaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, drugi objekti

V Kranju prodamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v bližini avtobusne ...

  • 8.000,00 €
  • 13 m²
  • Prodaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, zemljišče

Na Orehku ekskluzivno prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 421 m2 z dovozno cesto cca 62 m2. Značilnosti parcele ...

  • 140,00 € / m² (~ 58.940,00 €)
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Kranj