počitniški objekt hotel850.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Zadarska županija
Področje: Pag
Lokacija: Pag
Vrsta: počitniški objekt
Tip: hotel
Velikost: 814,00 m²
Parcela: 906,00 m²

Opis

Na otoku Pag prodamo turistični objekt zgrajen leta 2016 s neposrednim pogledom na morje. Moderno opremljen hotel v pritličju obsega recepcijo, kavarno, kuhinjo, restavracijo in terasa za goste. V treh nadstropjih se nahaja 23 dvosobnih sob in enosobni apartma.

Objekt ima uporabno dovoljenje za turistično dejavnost in vso potrebno infrastrukturo za vsakodnevno obratovanje, ki zagotavlja udobje vsem gostom in urejeno stanje v zemljiški knjigi. Posamezna soba je namreč opremljena z lastno kopalnico, balkonom, klimatsko napravo in sobnim hladilnikom. Gostom je na voljo tudi skupno parkirišče.

Otok je med turisti zelo priljubljen zaradi številnih peščenih plaž, dobre prometne povezanosti z rednimi trajektnimi linijami in Paškim mostom, restavracij in gostinskih lokalov s kvalitetno ponudbo, številnih sprehajalnih poti ob morju in raznolike ponudbe rekreacijskih možnosti: potapljanje, wake park, kolesarjenje, pohodništvo, itd.

Prodajo nepremičnine izvajamo v sodelovanju z nepremičninsko agencijo iz Zadra. Več informacij na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: pred ogledom sklenemo pogodbo o posredovanju pri nakupu nepremičnine na podlagi katere se v primeru nakupa nepremičninski agenciji Nepremičnine Kranj d.o.o. plača provizija v višini 2%, ki je povišana za pripadajoči davek na dodano vrednosti. Kupec nosi tudi stroške prevoda prodajne pogodbe. V skladu z zakonodajo Republike Hrvaške kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 3% od vrednosti nepremičnine. Ogled organiziramo v sodelovanju s partnersko agencijo, ki zastopa prodajalca nepremičnine.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Kranj - oddaja, drugi objekti

V Kranju oddamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v bližini avtobusne ...

  • 60,00 €
  • 13 m²
  • Oddaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, drugi objekti

V Kranju prodamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v bližini avtobusne ...

  • 8.000,00 €
  • 13 m²
  • Prodaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, zemljišče

Na Orehku ekskluzivno prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 421 m2 z dovozno cesto cca 62 m2. Značilnosti parcele ...

  • 140,00 € / m² (~ 58.940,00 €)
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Kranj