počitniški objekt hiša490.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Zadarska županija
Področje: Pag
Lokacija: Pag
Vrsta: počitniški objekt
Tip: hiša
Velikost: 245,00 m²
Parcela: 950,00 m²

Opis

Na otoku Pag prodamo počitniško hišo cca 50 m od morja, ki obsega tri samostojne apartmajske enote po posameznih etažah, zunanji bazen z vrtom in parkirišče.

V bližini so lepo urejene plaže, restavracije s kvalitetno ponudbo hrane, sprehajalne poti in številne druge možnosti za nepozabno preživljanje dopusta tako da se nahaja na odlični lokaciji za turiste. Otok je povezan s celinskim delom severne Dalmacije z rednimi trajektnimi linijami in Paškim mostom. 

Možnost nakupa posameznega apartmaja za ceno 2.300 eur/m2, zaradi individualnih priključkov in vzpostavljene etažne lastnine. Prodaja se tudi sosednja vila v velikosti 274 m2 za ceno 548.000 eur, ki prav tako obsega tri samostojne apartmaje, zunanji bazen in parkirišče. Ker je ta objekt v lastništvu pravne osebe, lahko kupite celotno podjetje in prevzamete del neodplačanega kredita cca 330.000 eur z mesečno anuiteto cca 2.900 eur.

Prodajo nepremičnine izvajamo v sodelovanju z nepremičninsko agencijo iz Zadra. Za več informacij pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: pred ogledom sklenemo pogodbo o posredovanju pri nakupu nepremičnine na podlagi katere se v primeru nakupa nepremičninski agenciji Nepremičnine Kranj d.o.o. plača provizija v višini 2%, ki je povišana za pripadajoči davek na dodano vrednosti. Kupec nosi tudi stroške prevoda prodajne pogodbe. V skladu z zakonodajo Republike Hrvaške kupec plača 3% davek na promet nepremičnin. Ogled organiziramo v sodelovanju s partnersko agencijo, ki zastopa prodajalca nepremičnine.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Kranj - oddaja, poslovni prostor

Na frekventni lokaciji v Kranju oddamo poslovni prostor za storitve - 35 m2 v polkleti ...

  • 350,00 €
  • 35 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - oddaja, drugi objekti

V Kranju oddamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v ...

  • 60,00 €
  • 13 m²
  • Oddaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, drugi objekti

V Kranju prodamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v ...

  • 6.250,00 €
  • 13 m²
  • Prodaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj