O nas

Nepremičnine Kranj d.o.o. – družba za nepremičninsko posredovanje in svetovanje s sedežem v Kranju. Storitve posredovanja v prometu z nepremičninami in nepremičninskega svetovanja opravljamo na celotnem območju gorenjske regije in Ljubljane z okolico. Vodilo našega poslovanja je opraviti storitve nepremičninskega posredovanja kvalitetno, strokovno in v najkrajšem možnem času. S transparentnim delovanjem zagotavljamo najvišjo raven varnosti za vse stranke v prometu z nepremičninami.

STORITVE NEPREMIČNINSKEGA POSREDOVANJA

1. POSREDUJEMO V PROMETU Z NEPREMIČNINAMI

Ali potrebujete pomoč pri prodaji ali nakupu nepremičnine? Oglasite se v naši pisarni oziroma nas kontaktirajte, da se dogovorimo za sestanek. Nudimo vam celovite storitve nepremičninskega posredovanja in svetovanja za vaše zadovoljstvo.
2. OCENIMO TRŽNO VREDNOST NEPREMIČNINE
Ocenimo tržno vrednost Vaše nepremičnine glede na namen, in sicer za potrebe zavarovanja, ocene vrednosti za pridobivanje hipotekarnega kredita, razdelitve in dedovanja premoženja ter seznanitve dejanske vrednosti nepremičnine.
3. IZDELAMO PREDPOGODBO/POGODBO
Izdelamo vse vrste pogodb, ki so predmet pravnega posla v zvezi z nepremičninami.
4. OPRAVIMO PREPIS NEPREMIČNINE
Ali ste sami prodali oziroma kupili Vašo nepremičnino? Kontaktirajte nas za sestanek oziroma se oglasite v naši pisarni in za vas bomo v najkrajšem možnem času opravili prepis nepremičnine.
5. POIŠČEMO VAM NEPREMIČNINO
Redno spremljamo aktualno ponudbo na trgu nepremičnin, zato vam nudimo pomoč pri iskanju Vaše nepremičnine glede na Vaše potrebe/želje in finančne zmožnosti.
6. SVETUJEMO V ZVEZI Z NEPREMIČNINAMI
Strokovno svetujemo pri odločitvah o prodaji oziroma nakupu nepremičnine in investiranju v poslovne in stanovanjske nepremičnine.
7. UREDIMO ETAŽNO LASTNINO
Zastopamo vas v postopku vzpostavitve etažne lastnine in parcelacije zemljišč.

Nepremičninska družba NEPREMIČNINE KRANJ d.o.o. ima v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju svojo odgovornost zavarovani pri zavarovalnici Adriatic Slovenica d.d., št. zavarovalne police: 10017878114 z letnim agregatom v višini 350.000 EUR.

NEPREMIČNINSKI POSREDNIK
Jan Bobnar
M 041/889-121
E jan.bobnar@nepremicnine-kranj.si
Št. licence: 02814

Zakaj so NEPREMIČNINE KRANJ d.o.o. Vaša prava izbira?

1. Strankam nudimo celovite in kvalitetne storitve nepremičninskega posredovanja.

2. Kakovost opravljenih storitev zagotavljamo s strokovno usposobljenim kadrom - veljavna licenca in univerzitetna izobrazba.

3. Svetujemo v zvezi z nepremičninami in smotrnostjo nakupa/najema nepremičnine.

4. V najkrajšem možnem času poiščemo kupca za Vašo nepremičnino.

5. S posebno skrbnostjo si prizadevamo, da poiščemo Vam ustrezno nepremičnino.