O nas

Smo nepremičninska družba za nepremičninsko posredovanje in svetovanje. Vodilo našega poslovanja je opraviti storitve posredovanja na strokoven, kvaliteten, hiter in varen način. Stranke so pri nas vedno na prvem mestu, zato strokovno svetujemo, hitro in kvalitetno rešujemo Vaše probleme in Vas vodimo skozi celoten postopek prodaje ali nakupa nepremičnine.

OPRAVLJAMO NASLEDNJE STORITVE:

1. POSREDUJEMO V PROMETU Z NEPREMIČNINAMI

Potrebujete pomoč pri prodaji ali nakupu oz. oddaji ali najemu nepremičnine? Kontaktirajte nas ali se oglasite v naši pisarni. Nudimo vam celovite storitve nepremičninskega posredovanja.
2. OCENIMO TRŽNO VREDNOST NEPREMIČNINE
Ocenimo tržno vrednost nepremičnine glede na namen, in sicer za zavarovaje, razdelitev in dedovanje premoženja, oceno vrednosti za pridobivanje kredita ter seznanitev z dejansko vrednostjo.
3. IZDELAMO PREDPOGODBO/POGODBO
Izdelamo vse vrste pogodb, ki so predmet pravnega posla v zvezi z nepremičninami.
4. OPRAVIMO PREPIS NEPREMIČNINE
Ali ste sami prodali svojo nepremičnino? Kontaktirajte nas ali se oglasite v naši pisarni in za vas bomo v najkrajšem možnem času opravili prepis nepremičnine.
5. POIŠČEMO VAM NEPREMIČNINO
Nudimo vam pomoč pri iskanju nepremičnine glede na Vaše želje in finančne zmožnosti.
6. SVETUJEMO V ZVEZI Z NEPREMIČNINAMI
Svetujemo vam pri odločitvah o prodaji ali nakupu in investiranju v nepremičnine.
7. UREDIMO ETAŽNO LASTNINO
Zastopamo vas v postopku vzpostavitve etažne lastnine in parcelacije zemljišč.

Nepremičninska družba NEPREMIČNINE KRANJ d.o.o. ima v skladu z Zakonom o nepremičninskem posredovanju svojo odgovornost zavarovani pri zavarovalnici Adriatic Slovenica d.d., št. zavarovalne police: 10017878114 z letnim agregatom v višini 350.000 EUR.

NEPREMIČNINSKI POSREDNIK:
Jan Bobnar
M 041/889-121
E jan.bobnar@nepremicnine-kranj.si
Št. licence: 02814

Zakaj so Nepremičnine Kranj d.o.o. Vaša prava izbira?

1. Nudimo celostne in kakovostne storitve nepremičninskega posredovanja in svetovanja za vse, ki prodajate ali kupujete oz. oddajate ali najemate katerokoli vrsto nepremičnine.

2. Kakovost opravljenih storitev zagotavljamo z ustrezno usposobljenim kadrom z veljavno licenco nepremičninskega posrednika in pridobljeno univerzitetno izobrazbo.

3. Svetujemo pri vprašanjih v zvezi z nepremičninami, oziroma o smotrnosti nakupa oziroma najema nepremičnine v skladu z Vašimi željami in finančnimi zmožnostmi.

4. Sodobna tehnologija nam omogoča hitro in kakovostno opravljanje storitev, da v najkrajšem možnem času poiščemo kupca za Vašo nepremičnino.

5. S posebno skrbnostjo si prizadevamo, da Vam poiščemo nepremičnino, ki ustreza Vašim željam in zahtevam.