počitniški objekt hotel2.900.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Zadarska županija
Področje: Zadar
Lokacija: Diklo
Vrsta: počitniški objekt
Tip: hotel
Velikost: 1.300,00 m²
Parcela: 800,00 m²

Opis

V prvi vrsti ob morju prodamo hotel v Diklu, ki obsega 23 hotelskih sob, restavracijo, kuhinjo, teraso in parkirišče na prostem. Zgrajen je bil leta 1998, lepo vzdrževan in v primernem stanju za sprejemanje vse bolj zahtevnih hotelskih gostov. Zemljiško knjižno stanje je urejeno in brez posebnosti.

Nahaja se v bližini mesta Zadar, ki se ponaša z turistično poznanimi plažami, kvalitetno gostinsko ponudbo, urejenimi sprehajalnimi potmi in veliko možnostmi za nepozabno preživljanje dopusta (organizirani izleti na bližnje otoke, možnost najema motornih plovil, potapljanje, kolesarjenje,...). Možnosti za maksimalno zasedenost hotelskih sob je zares veliko, zato je lahko nakup hotela lepa priložnost za naložbo v turizem na območju severne Dalmacije.

Prodajo nepremičnine izvajamo v sodelovanju z nepremičninsko agencijo iz Zadra. Pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: pred ogledom sklenemo pogodbo o posredovanju pri nakupu nepremičnine na podlagi katere se v primeru nakupa nepremičninski agenciji Nepremičnine Kranj d.o.o. plača provizija v višini 2%, ki je povišana za pripadajoči davek na dodano vrednosti. Kupec nosi tudi stroške prevoda prodajne pogodbe. V skladu z zakonodajo Republike Hrvaške kupec plača 3% davek na promet nepremičnin. Ogled organiziramo v sodelovanju s partnersko agencijo, ki zastopa prodajalca nepremičnine.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Kranj - oddaja, drugi objekti

V Kranju oddamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v bližini avtobusne ...

  • 60,00 €
  • 13 m²
  • Oddaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, drugi objekti

V Kranju prodamo parkirno mesto v izmeri 13 m2 v urejenem naselju stanovanjskih blokov. Nahaja se v bližini avtobusne ...

  • 8.000,00 €
  • 13 m²
  • Prodaja, drugi objekti - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Kranj - prodaja, zemljišče

Na Orehku ekskluzivno prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 421 m2 z dovozno cesto cca 62 m2. Značilnosti parcele ...

  • 140,00 € / m² (~ 58.940,00 €)
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Kranj