hiša dvostanovanjska360.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Gorenjska
Področje: Škofja Loka
Lokacija: Trata
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Velikost: 226,00 m²
Parcela: 1.251,00 m²
Energetski razred:

Oprema

kurilno olje
ogrevanje z elektriko

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Opis

V Škofji Loki prodamo dvostanovanjsko hišo (226) m2 z velikim dvoriščem in vrtom, ki obsega pritlično stanovanje, mansardo, večnamenski prostor, delavnico, klet in garažo. Popolnoma opremljeno stanovanje v pritličju tvorijo predsoba, hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, otroška soba, kopalnica in terasa.

Ob hiši se nahaja z bivalnimi prostori povezan večnamenski prostor s samostojnim vhodom in ločenimi električnimi priključki - možnost preureditve v samostojno stanovanje. Mansarda je prav tako dovolj prostorna za preureditev v dodatno stanovanje. V delavnici je možno opravljati mirne dejavnosti, za potrebe dejavnosti pa prostorno garažo lahko uporabljate kot skladiščni prostor.

Prednost izjemno svetle in prostorne hiše so nizki stroški obratovanja, neposredna bližina industrijske cone, bližina centra mesta, avtobusne in železniške postaje, nakupovalnih centrov, obvoznice in možnost opravljanje mirne gospodarske dejavnosti.

Ogrevanje je možno na električno peč ali kurilno olje. Urejen vpis v zemljiško knjigo in je prosto vseh bremen.

Nakup hiše je še posebej primeren za obrtnike, zaradi območja industrijske cone, ter investitorje, saj je hišo možno preurediti v več samostojnih stanovanj.

Lepo vabljeni na ogled. Za več informacij in ogled pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: kupec plača provizijo za posredovanje pri nakupu nepremičnine v višini 2%, ki je povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Kranj - prodaja, zemljišče

Prodamo zazidljivo zemljišče za gradnjo poslovno-stanovanjske stavbe na mirni lokaciji v Kranju, natančneje na obrobju ...

  • 105.000,00 €
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Kranj

Ljubljana, Šiška - prodaja, zemljišče

V Ljubljani prodamo večje zemljišče v velikosti 26.539 m2, ki je delno obdano z gozdom in naseljem stanovanjskih hiš. ...

  • 1.200.000,00 €
  • 26.539 m²
  • Prodaja, zemljišče - Ljubljana, Šiška

Gorenjska, Kranj - prodaja, stanovanje

V Kranju prodamo svetlo 1-sobno stanovanje z balkonom, ki obsega hodnik, kopalnico, dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo in ...

  • 83.000,00 €
  • 36 m²
  • Prodaja, stanovanje - Gorenjska, Kranj