hiša dvostanovanjska315.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Gorenjska
Področje: Škofja Loka
Lokacija: Škofja Loka
Vrsta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Velikost: 226,00 m²
Parcela: 1.251,00 m²
Energetski razred:

Oprema

kurilno olje
ogrevanje z elektriko
kabelski internet

Ostalo

balkon
terasa
shramba v kleti
garaža
parkirno mesto
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Opis

V Škofji Loki prodamo dvostanovanjsko hišo (bruto površina: 226 m2) z velikim dvoriščem in vrtom, ki obsega pritlično stanovanje, mansardo, večnamenski prostor, delavnico, klet in garažo. Popolnoma opremljeno stanovanje v pritličju tvorijo predsoba, hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, otroška soba, kopalnica in terasa.

Ob hiši se nahaja z bivalnimi prostori povezan večnamenski prostor s samostojnim vhodom in ločenimi električnimi priključki - možnost preureditve v samostojno stanovanje. Mansarda je prav tako dovolj prostorna za preureditev v dodatno stanovanje. V delavnici je možno opravljati mirne dejavnosti, za potrebe dejavnosti pa prostorno garažo lahko uporabljate kot skladiščni prostor.

Prednosti izjemno svetle in prostorne hiše so nizki stroški obratovanja, neposredna bližina industrijske cone, bližina centra mesta, avtobusne in železniške postaje, nakupovalnih centrov, obvoznice in možnost opravljanje mirne gospodarske dejavnosti.

Ogrevanje je možno na električno peč ali kurilno olje. Urejen vpis v zemljiško knjigo in je prosto vseh bremen.

Možnost nakupa posameznega dela hiše, v tem primeru se na objektu vzpostavi etažna lastnina. Nakup je torej še posebej primeren za obrtnike in investitorje.

Odlična priložnost za vašo naložbo - prava izbira za vašo življenjsko odločitev. Lepo vabljeni na ogled. Rezervirajte vam najbolj ustrezen termin, pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: kupec plača provizijo za posredovanje pri nakupu nepremičnine v višini 2%, ki je povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost. Prodajalec ima z nepremičninsko družbo Nepremičnine Kranj d.o.o. sklenjeno pogodbo o posredovanju pri prodaji predmetne nepremičnine, zato je ogled oglaševane nepremičnine možen izključno z nepremičninskim posrednikom.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Gorenjska, Tržič - prodaja, poslovni prostor

Bistrica pri Tržiču - prodamo delujoči prehrambni gostinski lokal na frekventni lokaciji. Popolnoma opremljen lokal ...

  • 250.000,00 €
  • 170 m²
  • Prodaja, poslovni prostor - Gorenjska, Tržič

Gorenjska, Jesenice - prodaja, zemljišče

Ekskluzivno prodamo zazidljovo parcelo cca 700 m2 v okolici Jesenic, natančneje v vasi Kočna. Na parceli sončne lege je ...

  • 80,00 € / m² (~ 56.000,00 €)
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Jesenice

Gorenjska, Jesenice - prodaja, zemljišče

V okolici Jesenic - vas Kočna ekskluzivno prodamo zazidljivo zemljišče v velikosti 2.175 m2 na sončni in zelo mirni lokaciji. ...

  • 80,00 € / m² (~ 174.000,00 €)
  • Prodaja, zemljišče - Gorenjska, Jesenice