hiša samostojna340.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Gorenjska
Področje: Škofja Loka
Lokacija: Godešič
Vrsta: hiša
Tip: samostojna
Velikost: 266,60 m²
Parcela: 403,00 m²
Energetski razred:

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
optika

Ostalo

balkon
terasa
garaža
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji novejše samostojne hiše na območju Godešiča, ki nudi odprt pogled na urejeno okolico. Še nikoli vseljena hiša ima izdelane kletne prostore kjer so kotlovnica, shramba, hodnik in dve sobi. Pritlična etaža obsega hodnik, sanitarije, kabinet, kuhinjo, jedilnico ter dnevno sobo od koder dostopate na atrijsko teraso, v prostorni mansardi pa si lahko uredite spalnico in otroške sobe. Garaža je povezana s hišo in dovolj velika, da v njej parkirate dva avtomobila. 

Dodana vrednost hiše so mirna okolica v bližini mesta in hitrim dostopom do avtoceste, praktično razporejeni notranji prostori, veliko narave svetlobe, prijeten ambient, tlakovano dvorišče, kvalitetno stavbno pohištvo, talno gretje na toplotno črpalko in možnost preureditve v dvostanovanjsko.

Prodajalec je pripravljen hišo zamenjati za večje stanovanje v Ljubljani z vašim doplačilom.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen. Možnost takojšnje vselitve po plačilu celotne kupnine.

Izkoristite priložnost za nakup še nikoli vseljene hiše. Cenjene stranke vljudno prosimo, da si hiše ne ogledujejo brez prisotnosti predstavnika nepremičninske agencije. Pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoj: provizija za posredovanje pri nakupu nepremičnine znaša 2% od prodajne vrednosti, ki je povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Zadarska županija, Nin - prodaja, počitniški objekt

Zatonu prodamo luksuzno vilo z zasebnim bazenom, ki je le 400 m oddaljena od peščene plaže - direkten pogled na otok Ugljan. ...

  • 585.000,00 €
  • 235 m²
  • Prodaja, počitniški objekt - Zadarska županija, Nin

Zadarska županija, Novigrad - prodaja, hiša

V zaledju Zadra prodamo samostojno hišo z ograjenim zemljiščem v velikosti 1.000 m2 in zunanjim bazenom, ki obsega dva ...

  • 230.000,00 €
  • 118 m²
  • Prodaja, hiša - Zadarska županija, Novigrad

Zadarska županija, Zadar - prodaja, stanovanje

Posredujemo pri prodaji popolnoma opremljenega 4-sobnega stanovanja v Zadru, ki obsega dnevno-bivalni prostor (dnevna ...

  • 170.000,00 €
  • 90 m²
  • Prodaja, stanovanje - Zadarska županija, Zadar