poslovni prostor gostinski lokal - prehrana158.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Regija: Podravska
Področje: Starše
Lokacija: Zlatoličje
Vrsta: poslovni prostor
Tip: gostinski lokal - prehrana
Velikost: 380,00 m²
Parcela: 560,00 m²
Energetski razred: F (150-210 kWh/m²a)

Oprema

zemeljski plin
kabelski internet

Ostalo

shramba v kleti
več parkirnih mest
zemljiška knjiga

Opis

V Zlatoličju, ob frekventni cesti prodamo popolnoma opremljen gostinski lokal s funkcionalnim šankom, prostorom za goste z izhodom na teraso, kuhinjo, ženskimi in moškimi sanitarijami, kletnimi prostori, neizdelano mansardo ter večjim številom parkirnih mest.

Nakup predstavlja odlično poslovno priložnost za gostinca z dolgoročno vizijo, saj lahko v kletnih prostorih z ločenim vhodom izdelate vinsko klet, mansardo pa lahko uredite v stanovanje za lastno uporabo ali komercialno oddajanje. Poleg lokala se nahaja tudi zazidljivo zemljišče v izmeri 470 m2 za ceno 24.000 eur na katerem lahko uredite dodatno parkirišče ali zgradite manjši objekt - možnost komercialnega oddajanja sob.

Obratovalni stroški so nizki in v povprečju znašajo cca 150 eur/mesečno - ogrevanje na zemeljski plin in trda goriva. Objekt je bil pred leti kompletno renoviran, je tudi lepo ohranjen in primeren za takojšen pričetek poslovanja.

Urejen vpis v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen, zato nepremično lahko prevzamete takoj po plačilu celotne kupnine.

Vabljeni na ogled, priporočamo nakup! Za več informacij in ogled pokličite na 041/889-121, Jan Bobnar.

Ponudbeni pogoji prodajalca so plačilo posredniške provizije s stranki kupca v višini 2% od prodajne vrednosti, ki je povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Aktualno ponudbo nepremičnin si lahko pogledate na naši spletni strani: www.nepremicnine-kranj.si.

Kontaktiraj agenta

Zadnje nepremičnine

Dolenjska, Velike Lašče - oddaja, poslovni prostor

Oddamo poslovne prostore v industrijskem objektu z 3.164 m2 velikim ograjenim zemljiščem. Obsega starejši del zgrajen ...

  • 4,00 € / m² (~ 600,00 €)
  • 150 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Dolenjska, Velike Lašče

Gorenjska, Kranj - oddaja, poslovni prostor

Na mirni lokaciji v Kranju oddamo poslovne prostore, ki obsegajo samostojno pisarno, dve medsebojno povezani pisarno, ...

  • 788,00 €
  • 99 m²
  • Oddaja, poslovni prostor - Gorenjska, Kranj

Gorenjska, Tržič - prodaja, stanovanje

Na izjemno mirni lokaciji v Podljubelju v pritličju dvostanovanjske hiše ekskluzivno prodamo 5-sobno stanovanje z zemljiščem ...

  • 264.000,00 €
  • 203 m²
  • Prodaja, stanovanje - Gorenjska, Tržič