Torek, 16. julij 2019

BOLJE PREVIDNOST KOT KASNEJŠE TEŽAVE

Nepremičnine niso zgolj ekonomske dobrine, temveč so tudi varno in udobno zavetje - naše domovanje. V nepremičninski družbi NEPREMIČNINE KRANJ d.o.o. smo pripravili nekaj koristnih napotkov, s katerimi Vam poskušamo pomagati pri izbiri Vaše sanjske nepremičnine. 

V življenju večinoma kupimo zgolj eno nepremičnino, zato je še toliko bolj pomembno, da se odločite pravilno. Vaša odločitev bo imela pomembno vlogo v vsakdanjem življenju, tesno pa je povezana z vašim življenjskim stilom, finančnim stanjem, lokacijo delovnega mesta in načinom preživljanja prostega časa. 

Poleg t.i. osebnih kriterijev je nujno potrebno upoštevati tudi aktualne cene nepremičnin, stroške financiranja nakupa nepremičnine, dejansko in pravno stanje posamezne nepremičnine. Svetujemo previdnost pri preverjanju dejanskega stanja nepremičnine, saj v praksi največkrat prihaja do skritih napak kot so vlaga v stanovanju, dotrajano stavbno pohištvo, nedelujoča oprema in naprave v stanovanju itd. Pereč problem je predvsem vlaga v stanovanju, saj ima poleg neestetskega videza tudi posreden vpliv na zdravstveno stanje stanovalcev.

Preverjanje pravnega stanja izbrane nepremičnine pa je najbolje zaupati nepremičninski družbi, ki bo preverila vsa pravna dejstva in poskrbela za hitro in varno izpeljavo pravnega posla pri prodaji oziroma nakupu nepremičnine. Zavedati se morate, da prodajni proces s podpisom prodajne pogodbe še ni zaključen, saj temu sledi še ureditev vseh javnopravnih evidenc in formalna primopredaja nepremičnine.

 Vso podporo in pomoč pri prodaji oziroma nakupu pa Vam zagotavlja nepremičninska družba NEPREMIČNINE KRANJ d.o.o.

Upamo, da smo Vam vsaj nekoliko olajšali pomembno odločitev v Vašem življenju!

NEPREMIČNINE KRANJ d.o.o. - PRAVA IZBIRA ZA VAŠO ŽIVLJENJSKO ODLOČITEV