Četrtek, 14. september 2023

PROJEKT POVILE

V mirnem naselju Povile smo pričeli s prodajo 6 stanovanj v velikost od 54 m2 do 56 m2. Vsa stanovanja so trosobna in obsegajo dnevni prostor s kuhinjo in izhodom na pokrit balkon, dve spalnici,kopalnico in hodnik. V vsaki etaži sta po dve stanovanji dostopni preko skupnega stopnišča v objektu.

Neposredno ob dostopni cesti bo urejeno parkirišče s 6 parkirnimi mesti, vsakemu stanovanju bo pripadalo eno parkirno mesto. Dostop do objekta bo iz javne ceste preko zunanjega stopnišča, preko katerega bo dostop tudi iz parkirišča. Okolica objekta bo urejena kot zelena površina. Na robu parcele bo zgrajen oporni zid z zaščitno ograjo.

Stavba je grajena kot klasična gradnja in sicer opečne stene z armiranobetonsko konstrukcijo in bo dvonadstropna z ravno streho. Fasada bo izvedena v beli barvi, stavbo pohištvo bo v antracit barvi, balkonske ograje pa v stekleni izvedbi.

Notranje stopnišče bo služilo kot dostop do posameznih stanovanj in bo izvedeno s keramično talno oblogo, stene bodo v beli barvi, ograja pa v Al izvedbi.

V posameznem stanovanju bodo tlaki v dnevnem prostoru, kuhinji, obeh spalnicah in hodniku izvedeno z vinil talno oblogo. V kopalnici in na balkonu pa bo položena keramika. Kopalnica bo opremljena, ostali prostori stanovanja bodo neopremljeni s pripravljenimi vsemi priključki za nemoten priklop opreme.

Vsako stanovanje bo klimatizirano zato bo v vsakem stanovanju vgrajena klimatska naprava sestavljena iz zunanje enote in treh notranjih in sicer po ena za dnevni prostor in obe spalnici z ločenim delovanjem, imelo televizijski priključek in domofon.

Mirno naselje Povile v občini Novi Vinodolski ima popolnoma novo marino, urejenimi prodnatimi plažami v neposredni bližini, sprehajalno-rekreacijske poti, v gradnji obvoznica Selce - Novi Vinodolski (priključek v Povilah). V okolici se nahajajo restavracije, kavarne, trgovine ter druga pomembna infrastruktura.

Informacije o razpoložljivosti stanovanj so na voljo na 041/889-121 ali info@nepremicnine-kranj.si

Nepremičnine Kranj d.o.o. - PRAVA IZBIRA ZA VAŠO ŽIVLJENJSKO ODLOČITEV!